1395-11-11 10:50
1011
0
34470

برپایی نمایشگاه عکس انقلاب ۵۷ گرگان در نگارخانه سوره حوزه هنری گلستان

مدیر روابط عمومی حوزه هنری گلستان گفت: نمایشگاه عکس انقلاب ۵۷ گرگان در نگارخانه سوره حوزه هنری گلستان با حضور هنرمندان استان افتتاح می شود.

به گزارش گلستان ما ؛ دانیال کلاهدوزی، مدیر روابط عمومی حوزه هنری گلستان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: همزمان با فرا رسیدن ایام الله دهه فجر برنامه های مختلفی توسط حوزه هنری گلستان در استان برگزار می شود.

وی افزود: برگزاری نمایشگاه عکس انقلاب 57 گرگان در محل نگارخانه سوره حوزه هنری گلستان با حضور هنرمندان استان افتتاح می شود.

کلاهدوزی با اشاره به اینکه عکس های این نمایشگاه متعلق به سال 57 است، اظهارداشت: این عکس ها توسط عکاسان گرگانی گرفته شده است و در این ایام به نمایش گذاشته خواهد شد که علاقمندان با بازدید از این نمایشگاه آن ایام برایشان تداعی خواهد شد.

وی تصریح کرد: آتش سوزی سینما کاپری، ویران کردن مشروب فروشی هایی که در آن زمان بوده مبارزات و راهپیمایی های مردم از جمله موضوعاتی است که توسط عکاسان گرگانی به نمایش گذاشته می شود.

مدیر روابط عمومی حوزه هنری گلستان گفت: عکس هایی که در این دوره از نمایشگاه در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت در سال 85 در حوزه هنری به چاپ رسیده است اما ممکن است که همه افراد این آثار را ندیده باشند و با برگزاری این نمایشگاه در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه با 20 اثر فعالیت خود را آغاز خواهد کرد، خاطرنشان کرد: فعالیت این نمایشگاه تا 22 بهمن ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.